Medlemskap

Om du vil melde deg inn, – ta kontakt med klubbleder Morten Gjerde på 90642900, eller snakk med Morten på neste klubbkveld… tirsdager kl 18:00 på Bok&Blues Huset.

Du kan komme å lære eller prøvespille noen klubbkvelder uten at du trenger å ta stilling til om dette er noe du ønsker å fortsette med. Dersom du finner deg til rette så er det en forutsetning at du løser inn et medlemskap i Notodden Backgammonklubb.

Medlemskap er viktig fordi da får du tildelt et aktivert nasjonalt spillernummer. Har du allerede et spillernummer? det kan du sjekke på linken i teksten du nettopp leste. Dette nummeret gir deg en plass i det nasjonale ratingssystemet og dine motspillere får registrert kampene de spiller mot deg. Det nasjonale ratingsystemet gir en oversikt over alle som spiller organisert Backgammon her til lands og du får din offisiell rating som vil indikere hvilket nivå du spiller på. Dette vil i noen sammenhenger være med å sikre deg jevnbyrdige motspillere.

Samtidig blir du en del av det norske BG miljøet og kan spille matcher i alle de øvrige 11 klubbene rundt om i Norge. Du kan også delta i internasjonale turneringer om du ønsker det. I nærheten av Notodden er det klubber i Oslo, Drammen og Tønsberg. Dette kan du lese mer om på sidene til Norges Backgammon Forbund hvor du også kan få ditt eget passord til BG-forumet for medlemmer. Men da må du ha et gyldig medlemskap.

Er du medlem og vil ha tilgangskode for å opprette egen profil på NBGF-forumet? Kontakt Morten så ordner han dette raskt. -Anbefales!

Legg igjen en kommentar