Backgammon Studio

Backgammon studio er et norskutviklet nettsted der du kan trene, analysere, spille live eller leke deg gjennom 1000-vis av ferdige analyserte matcher mellom en rekke kjente og ukjente spillere. Det er en enorm kilde til kunnskap om BG som ligger tilgjengelig her.

Utvikleren av dette systemet, Terje Pedersen, liker selv å kalle nettstedet for et «Swish Army Knife system for Backgammon». Terje spiller selv i OBgK (Oslo BgK).

Systemet kan brukes gratis mot at det vises reklame på siden. Gratisversjonen har også kun basic-funksjonalitet. Om du betaler for medlemskap vil du slippe reklame, samt få fult utvidet funksjonalitet. Premium-medlemskap koster pr. oktober 2017 – 24 USD pr. år.

Forøvrig er dette spill-platformen som nå brukes av NBgF (Norges Backgammon Forbund) som spillested for det såkalte «Divisjons-spillet». Jeg anbefaler derfor alle våre medlemmer å benytte denne plattformen for sine online-backgammon-aktiviteter.

Under her finner du en link til nettstedet og en video som viser hvordan du kommer i gang på BGstudio.

www.backgammonstudio.com

Ønsker du å se flere videoer med funksjoner i BGstudio?  klikk på denne teksten!

 

Her er åpningsbilde du blir møtt med når du følger linken til nettstedet. Trykk på knappen som er markert i rødt og registrer deg, så enkelt er det å komme i gang.

Under finner du en video som viser hvordan du spiller på Backgammonstudio. En introduksjon til hvordan man setter opp en match og hvordan man spiller den.